Банско се рекламира като целогодишен курорт в Гърция и Румъния

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Община Банско и представители на туристическия бизнес участваха 38-то Международното туристическо изложението “Philoxenia 2023” в Солун, Гърция. Изложението е сред водещите събития с пряка туристическа насоченост. На него се представят най-новите и интересни предложения от туристически агенции и туроператори, места за настаняване и отдих, както и от доставчици на различни туристически услуги, местни и международни туристически организации и дестинации. Тридневното туристическо събитие се посещава от компании и организации от целия туристически спектър.
 
Изложението премина при голям интерес от страна на професионалисти в областта на туризма, както и на индивидуални туристи с интерес към ски туризма, планински, културен и фестивален туризъм. Тази година във форума участваха над 192 изложители от 30 страни, а 120 международни купувачи от 20 страни се включиха в срещи с изложителите.
 
Община Банско и хора от туристическия бизнес от града участваха и в най-голямото международно изложение за туризъм TTR - Букурещ, Румъния. Тази година в изложението участваха над 130 изложители от 10 страни, сред които Румъния, България, Унгария, Турция, Гърция, Египет и други. Банско се представи като целогодишен курорт. Наред с условията за ски бяха представени и възможностите за СПА, оздравителен, планински и културен туризъм.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини