Фантастико стъпва в Благоевград заради многото млади хора, които са мотивирани да се развиват

Снимка: АУБ, архив
Снимка: АУБ, архив

Много градове желаят да имат магазини от нашата търговска верига. Избрахме Благоевград заради многото хора тук, заради двата университета, в които учат младежи, които са мотивирани и искат да се развиват. За нас тази локация е отличен и удачен вариант за нашия бизнес, тъй като разполага с компетентни и образовани хора, а и градът е водещ в своето развитие в Югозападния регион. Това заявиха хора от екипа на търговската верига "Фантастико", която скоро ще има свой магазин в областния център на Пиринско. 

Маргарита Игнатова от отдел "Човешки ресурси" на дружеството увери, че фирмата ще е стратегически партньор на Община Благоевград, която прави всичко необходимо да се случат бързо нещата с реализацията на мащабната инвестиция. 

Тя разкри, че служителите в момента на компанията във всичките работещи 45 супермаркета са 3400. Всички те получават по 200 лева ваучери за храна, карта за отстъпка във "Фантастико", бонуси за постигната цел, ваучери за големите празници, ваучер от 500 лева и подарък при раждане на дете в семейството на служител на "Фантастико". Прави се и допълнително здравно застраховане след 6-ия месец на всеки един работник, служителите ползват отстъпки за спорт, йога и танци в почивното си време, а при пенсиониране получават ваучер за почивка в чужбина. 

"Всичко това прави атрактивно и желано работното място в нашата търговска верига. Вече направихме среща с хора в Бюрото по труда в Благоевград. Готови сме да организираме транспорт за тези, които решат и бъдат одобрени да работят в нашите магазини в София, докато открием търговския си обект тек", каза още Игнатова.

В момента е напълно готов инвестиционният проект, вървят съгласувателни процедури, а след тях ще се издаде разрешението за строеж, за да започе същинското строителство.    

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини