Моторист е в тежко състояние след удар в стена на пътя за Банско

Моторист е в тежко състояние след удар в стена на пътя за Банско

42-годишен мотоциклетист от София е в тежко състояние след като се удари с приятелката си в бетонна стена пътя Симитли-Банско. Пътният инцидент стана в 12.30 ч. в местността "Баба Цвета" при изкачването към върха на прохода Предел.

Мотористът влиза с много висока скорост в ляв завой, излиза в дясно от пътя, минава през обсипания с пясък банкет, успява да овладее мотора, но след като го изправя, кривва наляво, минава през насрещната лента и се блъска в 40-сантиметрова подпорна стена.

С линейка водачът на мотора и возещата се зад него 38-годишна приятелка са транспортирани до СПО на МБАЛ-Благоевград. Състоянието на 42-годишният водач на мотора е много тежко, интубиран е преценява се дали ще може да издържи транспорт до София. Спътничката му, возеща се зад него на седалката, не е пострадала. Катастрофиралите са били в група с още два мотора. Заради инцидента движението в посока Банско часове наред се осъществяваше само в едната посока. Преди минути трафикът бе възстановен напълно.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини