19-годишен шофьор уби двама души на бул. „Сливница” в София.

19-годишен шофьор уби двама души на бул. „Сливница” в София.

Млад шофьор е блъснал и убил на място момче и момиче при катастрофа на бул. „Сливница” в София. Според информация на NOVA инцидентът е станал на пешеходна пътека. От МВР засега не дават официална информация по случая. Момичето е издъхнало на място. В локалното платно, на 300 метра от удара, е открито и тялото на 22-годишно момче.

Към мястото са насочени две линейки. Установени са двамата ударени пешеходци. При инцидента няма ранени. Оттам са получили две обаждания за катастрофата - първото в 00:23 ч. тази нощ, а второто - пет минути по-късно.

По информация на NOVA шофьорът е на 19 години и с книжка от три месеца. Той се е движил с висока скорост.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини