Социалистите в Благоевград се поздравиха с „Хоро на победата”

Снимки: БСП, пресцентър
Снимки: БСП, пресцентър

Лидерът на БСП в Благоевградско Николай Бошкилов и народният избраник Кристиан Вигенин поведоха "Хорото на победата" седмица преди вота за президент.
Предизборният хепънинг бе под егидата на жените социалисти, общинското ръководство на партията и ИК, подкрепящ двойката за "Дондуков"- ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Атракцията бяха фолклорни групи от читалища в благоевградски села, както и множество деца, които се забавляваха на воля в специално обособена шатра с аниматори, балони и лакомства.

"Благодаря ви за покрепата, приятели. От избора на всеки един от нас зависи бъдещето на децата ни, защото е време да спрем упадъка на българската държавност. На 6 ноември имаме възможност да сложим край на празнословието и да се обърнем към към истинските проблеми - бедността, несправедливостта и липсата на сигурност за всички българи.

На "Хорото на победата" което започна днес, да се поздравим и след вота или в краен случай на балотажа, който е на 13-ти, числото на нашия кандидат за държавен глава ген. Румен Радев", поздрави председателят на социалистите в Пиринско Николай Бошкилов.

Изборна победа, вяра и устрем за доброто на България, пожелаха Кристиан Вигенин и активисти на червената партия. Народният изпълнител Иван Гоцев, който е част от Инициативния комитет, пръв поведе с незабравимите си песни празничното хоро край река Бистрица.

Междувременно продължават и срещите на партийния актив в кварталите и селата в Благоевградско. Хората в населените места изтъкват безработицата, липсата на социални условия за живот, надяват се, че децата им ще се завърнат и реализират в родните места.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини