Община Разлог с мащабна кампания за разясняване програмата за обновяване на жилищни сгради

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Община Разлог организира информационна кампания за представяне на възможности за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд". Това ще стане на 17 януари (вторник) от 17.30 часа в заседателната зала на ОбС-Разлог (бившето ДНА). Община Разлог ще представи възможността и изискванията за кандидатстване на жилищни сгради по Процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – етап 1“ .  

"Започна кандидатстването за енергийно обновяване на жилищния сграден фонд на територията на цялата страна. Организираме информационна кампания, за да предоставим максимална информация на хората, които имат интерес. Проектите на Община Разлог  ще бъдат в пряка конкуренция с останалите 214 общини, попадащи в дефиницията за селски район. Ние ще подпомагаме и съдействаме на всички заинтересовани страни. Условията за кандидатстване са ясно разписани и следва много точно да се изпълняват. Отчитайки необходимото време за проверки и други подготвителни дейности, Общинска администрация ще приема заявления за участие до 01.05.2023 г.“, коментира Иван Гюров, зам.- кмет на община Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини