ЖП гара Смолево посреща пътници с обновена фасада

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук
Национална компания "Железопътна инфраструктура" спаси от рухване сградата на спирка Смолево. Новината съобщиха от сдружение "Родопската теснолинейка".
 
Извършен е ремонт на покрива и комините тела, поставени са нови водосточни тръби, възстановена е и мазилката. Сградата вече посреща пътници с измазана фасада и поставени нови капаци с решетки на прозорците, за да няма набези.
 
Остава местни и минувачи да я пазят.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Лютви Х.
    Беди О. И Куцузо и Карафеиз са на процент в Билдинг Компани, която редовно печели обществени поръчки в Якоруда... Отклоняват се средства яко...и за 20 години закопаха село Якоруда...но есен ще ги уволня тези пиявици
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини