Ивайло Златанов с отличие от СБУ за най-добър социален партньор

Снимка: Илинден Прес
Снимка: Илинден Прес

Началникът на Регионалното управление на образованието в Благоевград – Ивайло Златанов, получи отличие от Синдиката на българските учители. Призът за образователния шеф в Пиринско е признание за неговата активна работа в тази област. Наградата му бе връчена от председателя на Изпълнителния комитет на СБУ - Янка Такева, и от президента на КНСБ - Пламен Димитров, на тържествена церемония в петък вечерта в парк-хотел „Москва” в София.

Ивайло Златанов заслужи отличието „Най-добър социален партньор – началник на РУО”. Призът се присъжда за постигнати високи резултати в сътрудничеството със Синдиката на българските учители, както и за личния принос в развитието на социалното партньорство. Отчита се и работата на шефа на РУО за подобряване качеството на образование и условията на труд в училищата.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини