Сдружение събра хиляди монети за благородна кауза

Сдружение събра хиляди монети за благородна кауза

Хиляди монети поеха по своя път от град Сандански, за да бъдат използвани в полза на благородната инициатива на @Жълти стотинки. Кампанията проведоха младите хора от Сдружение „Асоциация Ен Пи”. Те благодарят за активността и съпричастността на всички жители и гости на Сандански, които се включиха в тяхната акция, на децата от 1 „б” клас при Първо ОУ "Св. Климент Охридски", на който класен ръководител е г-жа Величка Томова, на Илиана Василева - офис на „Easy pay” в ж.к. „Спартак”, на Силвия Юрукова - офис на „Easy pay” до храм "Св.Георги" и на Евгени Лазаров – „Джелатерия Caldo” на ул."Македония" 54

Благодарим Ви приятели, това е само началото! Защото направеното добро винаги се умножава, написаха от сдружението.

Кауза на тези млади хора е да вършат добро – помагат на възрастни хора, ремонтират параклиси, чистят райони. „Ние искаме да сме полезни на останалите по един или друг начин. За нас благотворителността е кауза. Най-хубавото е, че намираме съмишленици във всички тези наши инициативи”, споделиха от „Асоциация Ен Пи”.        

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини