Стартира новата учебна година по вероучение в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

С празничен водосвет днес бе открита учебната година по вероучение в Банско. На ритуала присъстваха децата от Начално училище ”Св. Паисий Хилендарски”.

Над 140 от учениците са избрали да посещават часове по вероучение при преподавателката Мариана Думанова. Те учат за християнските ценности, за най-важните християнски празници.  

Свещениците от храма се помолиха за здравето на децата и ги благословиха, пожелавайки им с усърдие и дръзновение да усвояват знания за православната вяра и да се украсяват с добродетели. Защото само така ще са добри християни и ще могат да са полезни на обществото, в което живеят.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини