Атрактивно състезание по ендуро ще има и тази година край Крупник

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Тече трескава подготовка за второто издание на състезанието „Екстрийм Ендуро Крупник”. За поредна година Община Симитли ще стане домакин на едно невероятно състезание, което миналата година събра над 100 участници.

Тази година състезанието ще се проведе на 3 декември. То ще бъде изцяло по маркери и с дължина около 50 километра. 90% от пътеките ще бъдат изцяло нови, като навсякъде ще има и обходни, по-леки пътеки. Ще има няколко контроли, на които ще се връзват свински опашки. Въпреки новото трасе, няма да бъде пропусната и емблематичната четвърта контрола, която се оказа най-интересна както за участниците, така и за публиката.

Таксата за участие в състезанието, включваща тениска за събитието, е в размер на 20 лв., като и тази година Община Симитли е основен спонсор на събитието.

Към момента близо 50 са записалите се да участват, като всеки, който иска да вземе участие, но все още не се е записал, може да го направи тук -https://forms.gle/f3bvr43mBgeZrTNFA.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини