Футболисти от Разлог и Белица дариха 3000 лв. за лечение на 7-годишно дете

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Победителите във футболния турнир “Купата на Кмета”, ръководството на Община Разлог и футболисти от Белица дариха над 3000 лева за лечението на 10-годишния Славчо от Разлог.
Преди 7 години Славчо е окончателно диагностициран със “Спастична Церебрална Парализа”, която диагноза не му позволява да се придвижи сам. След няколко проведени операции през последните години, положените усилия не са достатъчни детето да проходи и е изготвена допълнителна рехабилитационна програма от 5 курса за по 4 месеца.

Към настоящия момент Славчо, придружаван от своята майка - Надежда Фарфарова, провежда роботизирана рехабилитация с единствения по рода си робот за прохождане - Локомат Про, в медицински център "Рего " към МБАЛ "Сердика" в град София. Сумата за всеки курс на лечение, в размер над 10 000 лева, разходите за квартира, транспорт и други допълните нужди, са крайно непосилни за Надежда Фарфарова, която отглежда детето си напълно сама.

Община Разлог отправя апел към всички благодетели:

“Бъдете чудото за Слави!“ Всеки, който желае да помогне Славчо да проходи и да води по-самостоятелен начин на живот, може да го направи чрез финансово дарение по банкова сметка: BG51 ESPY 4004 0030 7858 62 или чрез  следния линк:  https://pavelandreev.bg/campaign/da-badem-chudoto-za-slavi…

А през декември Обюина Разлог очаква всички и на Благотворителен базар в центъра на град Разлог. Повече подробности за инициативата на Община Разлог, очаквайте през месец ноември.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини