"Национална съпротива" се поклони пред паметника на Гоце Делчев в Благоевград

Снимки: Национална съпротива
Снимки: Национална съпротива

Около 40 човека се събраха пред паметника на Гоце Делчев в Благоевград, за да отбележат 104 години от освобождението на пиринско-македонския край на България от турско робство.

Мероприятието беше оранизирано от организацията "Национална Съпротива". Сред събралата се тълпа бяха общинският съветник Кирил Ваклинов и Людмила Манова.

Пред паметника на Гоце Делчев бе поднесен венец и Николай Йовев държа кратка реч, в която разказа кога и как точно е станало освобождението.

Пред паметника на Георги Измирлиев също бе поднесен венец, а Благовест Асенов в речта си обясни как политиците са ни продали и целят да подменят населението на България с ислямисти. Също така как ние българите трябва да реагириме и да спрем предстоящото ново робство.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини