Лесовъди-ветерани обмениха опит в ДГС-Струмяни

Снимка: ЮЗДП
Снимка: ЮЗДП

Над 90 лесовъди-ветерани начело с бивши директори на държавните горски стопанства в област Благоевград се събраха днес на 17-тата си традиционна среща. Домакин тази година беше „ДГС Струмяни” – териториално поделение на Югозападното държавно предприятие.

В горския разсадник в с. Микрево – един от шестте с национално значение в обхвата на ЮЗДП, те бяха приветствани от ръководния екип на предприятието, начело с директора инж. Дамян Дамянов, председателя на Съюза на лесовъдите в България проф. д-р Иван Палигоров и неговите заместници инж. Иван Янев и инж. Севдалина Димитрова, директора на стопанството инж. Росен Янев.

По традиция и на тази своя среща лесовъдите-ветерани от Югозападния регион обмениха опит за състоянието на горите в момента и коментираха опазването, стопанисването и обогатяването им.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини