Жителите на Струмяни събраха близо 10 000 лева за лечение на 7-месечния Ники

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни
Общинска администрация Струмяни, заедно с образователни, културни и социални институции на територията на общината организира в навечерието на Гергьовден пролетен благотворителен концерт и изложба – базар за набиране на средства под надслов „Да помогнем на Ники“.
 
Участие в концерта взеха децата от ДГ “Патиланци“ и учениците от СУ “Св. Паисий Хилендарски“, които потопиха присъстващите в магията на българските народни песни, танци, традиции и приказки.
 
Концертът беше предшестван от пъстра и цветна изложба – базар, на която бяха представени разнообразни артизделия, изработени с много любов в подкрепа на кампанията.
 
Фиданка Котева – зам. кмет по хуманитарните дейности на община Струмяни, обяви събраните средства от проведените инициативи в размер на над 9500 лв., които ще отидат в помощ на 7-месечния Ники и неговото лечение в чужбина. Тя отправи своите огромни благодарности на всички дарители и хора с големи сърца, които се обединиха и подкрепиха Ники в неговата борба.
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини