Празничен концерт събра мюсюлмани и християни в центъра на Белица

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица

В Белица традиционният празничен концерт по случай свещения празник Рамазан Байрам събра вчера мюсюлмани и християни от цялата община в центъра на града. С пожелание за много здраве, добруване и благоденствие във всеки дом от името на община Белица, заместник-кметът Красимира Мавродиева поздрави присъстващите с Рамазан Байрам.

Концертната програма започна с изпълнения на фолклорния ансамбъл към местното читалище. Красивата поп фолк певица Ашли блесна пред публиката със своите хитови песни, като част от тях  бяха от родопския песенен фолклор. Събитието, организирано от община Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“, завърши с много настроение и кръшни дълги хора.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини