Полицейски патрули ще бдят "на всяка крачка" в Пиринско през почивните дни

Полицейски патрули ще бдят

Засилено полицейско присъствие ще има на главен път Е-79 през предстоящите почивни дни. 

ОД МВР в Благоевград взима тези мерки, за да осигури безопасността на движението, както и за намаляване на предпоставките за пътни инциденти.

Дежурни патрули в следващите дни ще има по цялото международно шосе от Благоевград до Кулата, както и при пътния възел при Симитли в посока Банско и ГКПП-Илинден.

Полицейски екипи ще има на входно-изходните артерии - при Симитли, Кресна, Сандански, при село Градево, Разлог, Банско, на входа на Гоце Делчев, както и на пътен възел "Грамада" в посока ГКПП - Станке Лисичково.

Автопатрулите ще имат за цел подпомагане и регулиране на движението при задръствания, а също и осъществяване на демонстративен и превантивен контрол към участниците в движението. Контролът по спазване на скоростния режим с мобилните системи, с които са оборудвани автомобилите на “Пътна полиция” също ще бъде засилен.

На  21 и на 25 септември ще бъде въведена временна организация на движението по участъците от републиканската пътна мрежа за автомобилите, предназначени за превоз на товари с техническа допустима максимална маса над 12 т., включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника.

ОДМВР-Благоевград призовава  водачите на МПС за отговорно и безопасно шофиране, стриктно спазване на Закона за движение по пътищата, както и за толерантност на пътя.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини