Деца от Пиринско играят футбол за Великден в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Община Разлог и ФК „Пирин“-Разлог организират футболен турнир за деца до 10 години, който ще се проведе на стадиона в града. Хлапетата ще покажат своите спортни умения на 23-ти април, ден преди големия християнски празник Великден.

Във футболната надпревара ще се включат 8 отбора. Сили ще премерят на терена ФК „Пирин“-Разлог, ФК „Банско“, ФК „Пирин“-Гоце Делчев, ФК „Спорт Вилаж“-Сандански, ФК „Балкан“-Добринище, ФК „Копривлен“, ФК „Орлетата“-Благоевград, ФК „Септември“-Симитли.

Предвидени са много награди за всички отбори, които ще вземат участие в турнира. Началото на мачовете е в 09,00 часа в събота.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини