Полицията издирва два задигнати джипа в Пиринско

Полицията издирва два задигнати джипа в Пиринско

Два луксозни джипа отмъкнаха в Пиринския край. Вчера в 10.10 часа в РУ-Банско е получен сигнал от 34 годишен мъж от Гърция, който съобщил, че предната нощ от неохраняем паркинг пред хотел в местността Кошерината край град Банско е отнет противозаконно лекият му автомобил „Ленд Ровър“. Автомобилът е със застраховка „Автокаско“, обявен за издирване с телеграма. Уведемена е прокуратурата в гр. Разлог, води се досъдебно производство за пресъпление.

Ден по-рано, на 22 януари, в РУ-Сандански е получено съобщение за отнет лек автомобил „Мерцедес“ С 500, паркиран на ул. „Н. Вапцаров“ в курортния град. Нанесената щета на 67 – годишния собственик е за около 30 000 лв. Автомобилът е обявен за издирване, уведомена е прокуратурата, води се досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини