Община Струмяни насърчава социалното предприемачество

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни

Днес в община Струмяни се състоя работна среща и бе подписано Споразумение за взаимодействие и дългосрочно сътрудничество. Целта е създаване на по-добри условия за реализиране на социалното предприемачество в общината. Подписите си под документа положиха кметът Емил Илиев, председателят на Националния съюз на трудово-производителните кооперации - Б. Станчев, председателят на Окръжен съюз на ТПК-Благоевград - Георги Башлиев и председателят на Градски съюз на трудово-производителните кооперации - доц.Владислав Лазаров.

Идеята на сключеното партньорско споразумение е тези организации да обединят своите усилия, съобразно разполагаемите ресурси, капацитети и възможности, с цел осъществяване на сътрудничество. То пък ще допринесе за подобряване на условията за реализиране на социално предприемачество в община Струмяни. Местната власт и кметът Емил Илиев работят активно за икономическото и социално развитие и за решаване на проблемите, свързани с подобряване на социалните дейности, намаляване на безработицата и създаване на условия за трудова заетост.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини