Младежи от Разлог направиха по-топли коледните празници на 75 пенсионери

Снимката е илюстративна, фото: Община Симитли
Снимката е илюстративна, фото: Община Симитли

Всяка година млади хора от община Разлог подемат кампания да направят по-топла и по-красива Коледа в домовете на възрастни и самотни хора. В навечерието на светлите празници младежите дават урок по доброта и емпатия. Те поемат към сърцата на имащите, за да помогнат на нямащите. И резултатът от това е подкрепа за 75 възрастни и самотни хора от общината. Те получиха празнични пакети, поднесени им с усмивка, с отношение и с радост. За поредна година разложани са впечатлени от примера на младите хора и тяхната съпричастност.

"В това е смисълът на Рождество Христово - да бъдем по-добри и по-човечни. В очакване на Рождество Христово и в последните дни на една трудна година нека всички отворим сърцата си за доброто. И да благодарим на всички, които организираха и участваха в кампанията! Чудото в община Разлог са хората добротворци, поклон пред тях!", каза кметът на Разлог - Красимир Герчев. Той пожелава топли коледни празници на жителите и гостите на община Разлог.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини