Ученици зарадваха с подаръци деца в социален център в Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Благотворителна инициатива на учениците и възпитателите от общежитието в Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство зарадва десетки деца. Тя бе под мотото „Да направим Коледа за децата от Център за настаняване от семеен тип в град Разлог по-радостна“.

Жестът на внимание трогна не само възпитаниците на социалното заведение, но и екипа, който се грижи за тях. Възпитаниците на гимназията гостуваха на децата,  подариха им лакомства и много усмивки. Децата благодариха за подкрепата и приятелството и разбраха, че не са сами на празника.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини