Холивудският актьор Гари Дурдан снима в Пирин Голф

Холивудският актьор Гари Дурдан снима в Пирин Голф

След като суперпродукцията от Боливуд направи пътека в голф комплекс Пирин Голф и Кънтри Клуб, българските актьори участващи в третия филм на режисьорът Ники Илиев – „Нокаут или всичко, което тя написа“ прекараха една незабравима седмица, събрани на едно място под полите на Пирин планина в голф комплекса.

Освен български звезди, участващи във филма, присъстваше и холивудската знаменитост Гари Дурдан, който ще играе главната роля на бивш боксьор, който след серия от травми се опитва да започне начисто с кариера в музиката. Свежата лента се завихря около спорта, музиката, любовта и човешките взаимоотношения, а в снимките ще се включат още обичаните от всички българи Катерина Евро, Георги Стайков, Башар Рахал, Диана Любенова и Александър Кадиев.

По време на едноседмичния си престой, бяха заснети снимки за филма от красивите места в голф комплекса.

Пирин Голф и Кънтри Клуб е един от спонсорите, които подкрепиха филмовата продукция, която се очаква да пожъне голям успех в България и в света.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини