„Пирин”- Благоевград си сверява часовника в контрола с „Левски” в София

Снимка: ФК
Снимка: ФК

Отборът на „Пирин”-Благоевград излиза днес в престижна контролна среща. Съперник на „орлетата“ ще бъде „Левски” (София). Мачът ще започне в 14:00 часа и ще се проведе на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

Двата съперника се срещнаха на същия терен на 23 октомври в мач от Първа лига. Тогава „орлетата” играха с прекален респект и страх от противника, което предопредели крайния изход на двубоя. Макар че срещата се игра без публика заради наложено от БФС наказание на „сините”, футболистите в зелени екипи не си повярваха, че могат да вземат нещо от мача и закономерно загубиха с 0:3.

За контролната среща между „Левски“ и „Пирин“ днес ще бъде отворен единствено Сектор А, като влизането на стадиона ще става през входове №2 и №3, които ще бъдат отворени в 13:00 часа.

Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването и въвеждането на нови временни противоепидемични мерки, на двубоя ще се допускат привържениците ЕДИНСТВЕНО срещу предоставяне на валиден „Зелен сертификат“, който включва:

  • Ваксинация или преболедуване на COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинация или преболедуване
  • Представяне на отрицателен резултат от проведено до 72 часа PCR изследване или бърз антигенен тест (до 48 часа преди началото на мача) или
  • удостоверение за наличие на антитела срещу SARS-CoV-2.

Носенето на защитна маска за лице при влизане на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е задължително.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини