Математическата гимназия с благотворителна кауза за подкрепа на лечението на свой учител

Математическата гимназия с благотворителна кауза за подкрепа на лечението на свой учител

Природо-математическа гимназия "Акад. С. Корольов" - Благоевград организира спортно мероприятие "Walkathon". Събитието е в подкрепа на лечението на Пепа Стоянова, която се бори с рядък вид костен рак. Благотворителната проява ще се проведе в Деня на Народните будители – 1-ви ноември, понеделник, от 07:20 часа в началото на пешеходната алея за парк „Бачиново”. Събитието е под надслов "Живот за Пепи", която е учител по информатика в математическата гимназия.

Пепа Стоянова е майка, съпруга и преподавател, която се нуждае от спешна операция за премахване на рядък вид рак “Хордома” - тумор на гръбначния стълб. След неуспешна операция в България ѝ се налага да замине за Турция за повторно хирургично лечение, което дава шанс за нейното пълно възстановяване. За целта е необходима сума от 120 000 евро, която в момента е непосилна за нея, семейството й и близките й. Призивът е към всеки, който може и има желание да помогне, да направи дарение или да сподели тази информация, за да може апелът да достигне до повече хора.

Банкова сметка:

IBAN: BG45UBBS80021025247350

BIC CODE: UBBSBGSF

Титуляр на сметката: Pepa Doncheva Stoyanova

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини