Кандидат-депутатът Владимир Пандев ще работи за по-добри инфраструктура и здравеопазване в селата

Кандидат-депутатът Владимир Пандев ще работи за по-добри инфраструктура и здравеопазване в селата

Доктор Владимир Пандев – кандидат за народен представител, втори в листата на КП „БСП за България” в 1 МИР-Благоевград, се срещна с жители на селата Логодаж и Селище.

Поради пандемичната обстановка тя се състоя на открито и при спазване на всички епидемиологични мерки. Местните хора поставиха въпроса за трудностите, които срещат в малките населени места по отношение на водоснабдяването, пътната инфраструктура и лекарската помощ.

Доктор Пандев подчерта, че сред основните му приоритети са съживяването на селските райони, създаването на по-добри условия за живот и развитие на младите хора, за да имат стимул да останат и работят в България, качествено и достъпно здравеопазване.

В хода на разговора жителите на Логодаж отправиха и молба, свързана с природна забележителност, намираща се в близка до селото местност. Там има пещера с няколко галерии и запазени карстови образувания. От години тя е затворена, а желанието им е да бъде възстановен достъпът до нея. Д-р Пандев пое ангажимент да съдейства, за да може в района да се развива туризмът и от това да печелят местните хора.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини