БСП в Пиринско подреди листата си, Владимир Пандев е втори

Владимир Пандев
Владимир Пандев

Областният съвет на БСП подреди кандидатдепутатската листа в Благоевградска област за предстоящите парламентарни избори. Преди дни стана ясно, че за трети пореден път професор Георги Михайлов ще води отбора на местните социалисти. Той вече добре познава проблемите в региона и общинските структури.

Второ място е за Благоевград. Доктор Владимир Пандев влиза в битката за Народно събрание. Той достатъчно разпознаваемо лицо в областния център не само партийната си дейност, но и като лекар. Пандев работи в Белодробния тубдиспансер и в дни на пандемия не спира да лекува ковид болни. Като член на общинската организация на БСП има активна позиция по всичко случващо се в града.

Третото място е за Йорданка Атанасова от Петрич. Младен Тимчев пък ще разчита на подкрепа на съпартийците си от Сандански.
Богдан Боцев от Гоце Делчев заема петото място в листата. Той е сред отличниците в изборните надпревари със силен преференциален вот.

Предстои проектолистата да бъде утвърдена от Националния съвет на БСП.

Ето и останалите кандидати на БСП в листата:


1. Проф. Георги Михайлов - водач
2. Владимир Пандев - Благоевград
3. Йорданка Атанасова – Петрич
4. Младен Тимчев – Сандански
5. Богдан Боцев – Гоце Делчев
6. Пламен Ботев – Разлог
7. Коалиционен партньор
8. Новко Попов – Петрич
9. Димитър Юнчов – Банско
10. Костадин Караянев – Хаджидимово
11. Атанас Гиздов – Струмяни
12. Коалиционен партньор
13. Крум Палапуов – Благоевград
14. Коалиционен партньор 
15. Мария Мавродиева – Гоце Делчев
16. Владимир Баряков – Банско
17. Костадин Харисков – Гоце Делчев
18. Мария Захова – Благоевград
19. Коалиционен партньор

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини