Центърът на Логодаж и пътят за Северна Македония светнаха след измиване и дезинфекция

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Общинската фирма „Биострой” проведе акция по чистотата днес в благоевградското село Логодаж. Рано тази сутрин три коли на дружеството и работници се погрижиха подобаващо за чистотата и комфорта на жителите на населеното място и на преминаващите по главния път към Северна Македония.

Измиването и дезинфекцията на главното шосе, което води към западната ни съседка, впечатлиха местните хора. В продължение на няколко часа работниците не спряха да мият улицата и центъра на Логодаж. Изцяло дезинфектиран бе и районът пред 100-годишното кметство в благоевградското село, което някога е било митница.

С пари от бюджета на Община Благоевград преди време вековната постройка в центъра на населеното място бе санирана. Това стана благодарение и на труда на доброволци от селото. От много години в сградата се помещават кметството, пощата и местното читалище.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини