Вълкосел благодари на доброволците от противопожарния отряд за спасени от огъня къщи

Снимки: Община Сатовча
Снимки: Община Сатовча

Жителите на село Вълкосел, кметът Сюлейман Арунов  и кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов благодариха на екипа на Доброволния противопожарен отряд за поредната изпълнена мисия. Доброволците успяха да предотвратят изгарянето на цялата къща, в която възникна пожар на 24 юли тази година, като спасиха съседните къщи от огнената стихия.

Първи на сигнала се отзовават огнеборците от групата на село Вълкосел. С бързите си и адекватни действия успяват да спасят горящата къща, както и не допускат огънят до близките къщи в съседство. Благодарностите са и за останалите представители на Доброволния противопожарен отряд от общината за активното им участие в мисии.

Похвала и за жителите на село Вълкосел за това, че за пореден път се обединиха и направиха добро - събраха 18 000 лева, с които да подпомогнат  пострадалото от пожара семейство, за положения доброволен труд на многото хора от село Вълкосел. Специални благодарности на строителната бригада на Мехмед Бостанджиев от село Вълкосел, която безвъзмездно възстанови опожарената къща.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини