Нов автомобил ще събира отпадъците в Разложко

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Общински съвет-Разлог даде съгласие общинската фирма „Благоустройство и чистота” ЕООД да закупи нов сметосъбиращш автомобил. По този начин ще се подобри услугата по сметосъбиране и сметоизвозване в общината.

Сделката ще стане със сключване на договор за покупко-продажба. Местният парламент определи максималната стойност на един специализиран сметосъбиращ автомобил в размер до 36 000 лева с ДДС. Средствата за извършване на сделката са от собствен бюджет, натрупан от извършваната по предмет дейност от общинското дружество.

Съветниците упълномощиха управителя на фирмата - Илия Благоев, да извърши всички необходими действия за изпълнение на взетите от Общинския съвет решения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини