Автокино за ценители утре и в неделя вечер на паркинга на „Кауфланд”

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Утре на паркинга на "Кауфланд" в Благоевград ще бъде излъчен филмът „Диви и щастливи". Входът за прожекцията е абсолютно безплатен, от киноманите се иска само добро настроение, за да се насладят на неповторимо лятно кино изживяване под звездите на града. Програмата на ,,Автокино“ започва от 21.00 ч. на 12 и 13 юни. Специално участие ще вземe известният актьор Александър Сано, който ще сподели интересни случки и спомени по време на снимките.

Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите на паркинга на „Кауфланд”, е с размери 5 м х 10 м, монтиран  на височина 2 м от земята, а професионалната система за прожекции и звук са гаранция за неповторимо преживяване.

Спонсори на събитието ,,Автокино в Благоевград“ и двата филма са: Българска компания за аудиокниги и резюмета „Чети с уши“, водещата компания за коли под наем в България „Top Rent A Car“, застрахователна компания „Лев Инс“, „ВЕЙП ПРО“ и „Загорка“ АД.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини