През една или през две седмици връщат големите ученици в клас

През една или през две седмици връщат големите ученици в клас

Кога и как ще се върнат учениците в клас? Отговори на тези въпроси търсят специалисти в министерствата на образованиети и на здравеопазването.

На дневен ред са два варианта, съобщи NOVA. И двата предвиждат в клас да се върнат децата от 1-ви до 4-ти клас. Разликите са при учениците между 5-и и 12-и клас.

Според първия вариант учениците от горен курс се обучават по две последователни седмици присъствено. По този начин в училище ще има по два випуска, а другите ще са си вкъщи. Според втория вариант редуването ще бъде през седмица. Така ще могат по-бързо да се завъртят ученици от различните класове. И при двата варианта целта е да се избегне струпване на много деца в училищата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини