Слави Трифонов отвя всички за вота в чужбина

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Огромна преднина за партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ”, във вота зад граница. Българите в чужбина, които упражниха своето право на глас, масово дадоха гласа си за новия политически играч в България.

При оработени близо 86% от протоколите в чужбина за „Има такъв народ” подкрепата е 29,8%, далеч на второ място е „Демократична България” с 16,8%, а на трето място е ДПС с 14,6% от гласовете на нашите сънародници зад граница.

За коалицията „ГЕРБ-СДС” са гласували само 8,7% от нашите сънародници, за „БСП за България” подкрепата е още по-ниска – 6,5%. За партия „Възраждане” са дали доверието си 7,2% от гласувалите, за „Българско национално обединение" - 5,2%, а за "Изправи се! Мутри вън!” - 4,3%.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини