Пролетта ни се усмихва днес, да се насладим на слънчевата събота

Пролетта ни се усмихва днес, да се насладим на слънчевата събота

Днес ще бъде слънчево. Вечерта от запад облачността, предимно средна и висока, ще започне да се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 14° и 19°.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максимални температури на въздуха: 10°-13°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини