Доставят храна и лекарства на самотни и възрастни хора в община Струмяни

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Центърът за социална и рехабилитация и интеграция в община Струмяни, със съдействието на общинското ръководство, в тези трудни за всички дни, породени от разпространяващия се коронавирус, продължава инициативата за закупуване и доставяне на лекарства по домовете на самотно живеещи и нуждаещи се възрастни хора.

В тази връзка ще бъдат изпълнявани следните дейности от днес:

- закупуване на лекарства без рецепта по предварително заявяване от страна на нуждаещите се,

- закупуване на лекарства с рецепта,

- закупуване на лекарства по рецептурна книжка.

Заявките ще бъдат изпълнявани в срок от 3 /три/ дни и ще бъдат приемани на телефон: 0878450069 от г-жа Василка Драчева. Нуждаещите се хора могат да направят заявка и на e-mail: csri_strumyani@abv.bg.

Заплащането от поръчалите мобилната услуга ще става срещу касов бон и подпис в момента на доставка на лекарствата на направилия поръчка възрастен човек.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини