20 души се ваксинираха срещу коронавирус през нощта

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Денонощен пункт за поставяне на ваксиниране се намира в болница „Св. Иван Рилски” в София. Желаещи за имунизация е имало и тази нощ. През пункта са преминали около 20 души. „Най-куриозен е случаят на международен шофьор, който е дошъл в 3 часа след полунощ. Той е обяснил, че трябва да пътува много рано сутринта и това за него е най-удобният час. Имало е много хора преди 6 часа сутринта, основно учители”, обясни говорителят на болницата Моника Николова пред NOVA.

Организацията е направена за по-малко от ден. Към момента персоналът не изпитва затруднения. За неделния ден през пункта са минали около 300 души. Няма предварително записване. Хората, дошли да се имунизират, изчакват средно по половин час. Работи се по въпроса за организиране и на "зелен коридор".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини