Преподаватели с еко обучение за ученици

Преподаватели с еко обучение за ученици

На вниманието на учителите в

учебните институции

 

ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧИТЕЛЕН СЕМИНАР

на тема „Насърчаване на екологичното образование и поведение извън класните стаи и в учебните институции“

 

Уважаеми учители,

В рамките на проект „Best water Use” с акроним BestU, финансиран по договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ Β2.6f.05 от 02.10.2017г. в рамките на Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020, ще се организират и проведат обучения за преподаватели в учебни институции с продължителност от 40 часа.

Семинара е на тема „Насърчаване на екологичното образование и поведение извън класните стаи и в учебните институции“. Целевата група на събитието са преподаватели в учебни институции (училища и детски градини). Необходимо е формирането на две групи, всяка от тях с 20 (двадесет) участника. Участниците могат да бъдат от общините – Банско, Благоевград, Белица, Кресна, Разлог, Симитли и Якоруда.

Целта на събитието е адекватно обучение и подготовка на учителите, така че да бъдат готови да предприемат инициативи за насърчаване на екологичното образование и поведение извън класните стаи и в учебните институции. 

 

Във връзка с това каним желаещите да се запишат за участие в обучителния семинар, който ще се състои в периода 15 ноември – 15 декември 2019г. в гр. Благоевград, Трето основно училище „Димитър Талев“, кабинет 6 - изобразително изкуство с адрес: 2700, гр. Благоевград, бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №13. Местата са ограничени.

 

Елена Лазарова

Управител

Баня Турист ЕООД

 

Георги Цветков – моб.: +359 896 860 750

Председател на УС      

Агенция за икономическо развитие Банско

 

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския Съюз. Отговорност за съдържанието носят единствено „Баня Турист“ ЕООД и Сдружение Агенция за икономическо развитие Банско и не може по никакъв начин да отразява мнението на Европейския Съюз, участващите страни в Управляващият орган и Съвместния секретариат. Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР) и от националните фондове на страните, участващи в Програмата за сътрудничество „Гърция - България 2014-2020“ ИНТЕРРЕГ V-A. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини