Баща и 10-годишният му син катастрофираха с мотоциклет край Мощанец

Баща и 10-годишният му син катастрофираха с мотоциклет край Мощанец

Баща и 10-годишният му син пострадаха при катастрофа с мотоциклет. Инцидентът е станал на 30 декември около 14.30 часа в землището на благоевградското село Мощанец.

Мъж на 42 г. от Благоевград е самокатастрофирал, управлявайки мотоциклет „Сузуки“ без да е правоспособен за категорията на управляваното МПС. В резултат на инцидента, той и возещо се на мотоциклета 10-годишно момче са пострадали със счупени лъчеви кости на левите ръце. Те са настанени за лечение в болница „Пулс“ в Благоевград без опасност за живота.

Мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини