Огромно количество таблетки с хормон за културисти спипаха в куриерска фирма

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Под ръководството на Софийска градска прокуратура се води разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление – опит да се изнесе за чужбина голяма пратка препарат за културисти и фитнес любители.

На 11.12.2020 г. дежурни митнически инспектори в отдел „Борба с наркотрафика – Югозападна“, Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“, са извършили проверка на пратка от България за Великобритания в офис на куриерска фирма. В нея е било открито голямо количество опаковки с таблетки от 25 мг от препарат „Tiromel T3”. Въпросната стока, съдържаща 211 500 таблетки, не била декларирана по товарителницата.

Медикаментът „Tiromel” представлява синтетичен продукт, наподобяващ хормон, произвеждан от щитовидната жлеза. Препаратът е популярен сред културисти и фитнес любители, които го приемат с цел отслабване. Опаковка от лекарството се продава на цени от около 50-60 лева. Разследването по случая продължава. Предприети са действия по задържане и изземване на пратката. Установява се извършителят на деянието.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини