Детска градина „Дора Габе” в Сандански отново отваря врати след COVID-19

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Преди 21 дни, след установени положителни проби за COVID – 19 сред персонала на Детска градина „Дора Габе“, забавачката в Сандански временно преустанови дейността си.

След направена пълна дезинфекция и отрицателни тестове за коронавирус на служители и учители, на 26-и октомври /понеделник/ детската градина възстановява поетапно своята работа. Ще работят 4 групи, но не и детската ясла.

В детското заведение ще се спазват всички противоепидемични мерки и насоките за работа на детските градини през учебната 2020-2021 година в условията на COVID-19, с цел опазване здравето на децата и работещите в забавачката.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини