Слънцето грее по-ярко днес, температурите тръгват нагоре

Слънцето грее по-ярко днес, температурите тръгват нагоре

Днес ни очаква слънчев октомврийски ден. Преди обяд на много места в низините, котловините и около водните басейни ще има ниска облачност или мъгла, а в следобедните часове от северозапад ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Югоизточна България до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 16° и 21°, в София - около 16°.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с разкъсана висока облачност. Ще духа до умерен юг-югоизточен, по най-високите части на Рила и Пирин временно силен източен вятър. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде 15°, на 2000 метра - около 9°.

Над северното крайбрежие на Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, докато над южното ще е по-често значителна ниска. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха - 18°-20°. Температурата на морската вода - 19°-21°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини