Седмицата започва с по-хладно време и дъжд

Седмицата започва с по-хладно време и дъжд

Днес започналото от запад заоблачаване ще продължи и ще обхване цялата страна. Още преди обяд на места в Западна, а до вечерта и в Централна България ще превали слаб дъжд. Вятърът отново ще се усили и ще бъде умерен, а в източната половина от страната и временно силен от юг. Максималните температури ще са от 22° на места в западните райони до 29° на изток.

Над планините от запад облачността ще се увеличава. Около и след обяд на места в масивите от западната половина на страната ще има и валежи, предимно слаби. Ще духа силен до бурен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 9°.

На Черноморието ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има привечер. Максималните температури на въздуха и морската вода ще са 24°-25°. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини