Обичана учителка от Благоевград се нуждае от животоспасяваща операция в Турция. Да защитим Гери от болестта!

Гергана Деренцева
Гергана Деренцева
ГЕРГАНА ДЕРЕНЦЕВА -достойна личност, професионалист, уважаван преподовател и колега в ПГИ "Иван Илиев"- Благоевград, невероятна съпруга, всеотдайна майка и пример за приятелство!
 
Здравето й е разклатено и критично от туморно образование в мозъка със следоперативни усложнения, което налага извършване на нова спешна медицинска интервенция в болница в Турция!
 
Готови сме като невидими устои да ти вдъхнем сила и надежда! Битката с теб да споделим, протягаме ръка насреща! В борбата с тежката диагноза болестта й заедно ще победим! GERY-friends
 
За да защитим Гери от болестта, можеш да дариш средства под мото "ЗАЩИТИ ГЕРИ", ползвайки нейната банкова сметка: BG94UBBS88881000968574, Банка "ОББ"- Благоевград, в BGN и чрез https://support.helpkarma.
 
Благодарим на всяка подкрепа за изграждане на щита, с първоначален паричен еквивалент от 24 000 евро - за две последващи операции, след които е нужно и допълнително неуточнени лъче и химиотерапии!
 
От нея - силен дух, от MEDIKAL KARACI - специалистите, от нас - подкрепата и средствата, от БОГ- останалото!
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини