Още 28 с COVID-19 в Пиринско от общо 174, три жертви на вируса

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

174 са новите случаи на доказана коронавирусна инфекция в страната. Това сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 4835 PCR теста през последното денонощие, което означава, че 3,6% от тях са с положителен резултат.

Най-голям брой на заразени с Covid-19 през последните 24 часа е регистриран в София град - 39, следва област Благоевград с 28, област Пловдив с 19, област Бургас с 14, област Стара Загора с 12 и област Ямбол с 10.

От началото на пандемията броят заразени с COVID-19 достигна 18 390, активните случаи са 4410. Излекувани през последните 24 часа са 184, с което общият им брой от началото на пандемията достигна 13 241.

Починали през последното денонощие са трима, като общият брой на починалите от началото на пандемията достигна 739. 744 са пациентите с потвърдена коронавирусна инфекция, настанени в лечебни заведения за болнична помощ, като 43-ма от тях се лекуват в интензивни отделения или клиники.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини