Струмяни, Илинденци, Микрево и Драката на воден режим заради сушата

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Временен режим на водоползването в селата Илинденци, Микрево, Драката и общинския център Струмяни се въвежда от днес. Причината е намаленият дебит на водоизточника, чрез който се захранват четирите населени места. Липсата на дъждове доведе до засушаването в района.    

С цел ограничаване на неудобството за жителите е изготвен график, според който водата за селата Илинденци, Струмяни, Микрево и Драката ще бъде спирана всеки ден в интервала от 14:00 ч. до 18:00 ч. и от 23:00 ч. до 06:00 ч. на следващия ден. През останалото време водоподаването ще бъде нормално.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини