Обновиха две детски площадки в Симитли

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Готови са новите модерни детски площадки в Симитли, отговарящи на всички европейски изисквания. Те са във филиалите на Детска градина "Радост" -  "Мечо Пух" в града и в село Крупник.

Освен съоръженията за игра, които са монтирани, с цел гарантиране безопасността на децата е поставена и ударопоглъщаща настилка. За удобство на родителите са поставени пейки, както и кошчета за отпадъци, защото е важно да се пазят чисти детските кътове.

Изграждането на площадките стана възможно, след като народният представител Стефан Апостолов запозна министъра на образованието и науката Красимир Вълчев с проблема.

„Благодарен съм му, че откликна на моята молба, като за целите бяха осигурени над 42 хиляди лева за въпросните детски площадки. Няма да ми омръзне да повтарям, че инвестициите, които се правят за нашите деца, са особено важни, защото по този начин инвестираме в бъдещето на Община Симитли и България!“, коментира депутатът Апостолов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини