Затварят детска градина в Сандански заради петима заразени с COVID-19

Източник: iStock
Източник: iStock

Детска градина в Сандански е временно затворена заради петима заразени с COVID-19. Установените болни са един служител и четири деца.

Със заповед на кмета Атанас Стоянов детското заведение ще бъде затворено до 3 август.

Очаква се резултатът на още едно дете от същата група.

Към момента здравословното състояние на всички е добро. Мерките се вземат с оглед опазване здравето на децата и служителите в детската градина, съобщиха от община Сандански.

За последното денонощие 35 са новорегистрираните с коронавирус в Благоевградска област. Най-много са в областния център - 15 случая, следват Гоце Делчев – 4 случая, Сатовча – 5 случая, Сандански – 5 случая, Разлог – 3 случая, Симитли – 2 случая и Гърмен – 2 случая.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини