Инж. Росица Димитрова ще се срещне със собственици на вили в „Бодрост”, ВиК реновира чешма

Снимки: ВиК-Благоевград
Снимки: ВиК-Благоевград

Управителят на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД-Благоевград - инж. Росица Димитрова, инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“. Тя ще се проведе на 1 август от 11.00 часа.  Повод са постъпили запитвания във водното дружество, свързани с водоподаването.

Основната цел на организираната среща е да бъде разяснено, че ВиК – Благоевград не планира прекъсване на водата във вилната зона и че подобни твърдения по никакъв начин не отговарят на истината.

Акцент ще бъде поставен и върху необходимостта от откриване на партиди на водоснабдените имоти в местността, за да може изразходваната вода от летуващите да бъде реално изчислявана.

Дружеството „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД-Благоевград неколкократно е изисквало от Община Благоевград заверен списък на водоснабдените имоти, но такъв не е предоставен на оператора.

По време на срещата ще бъде акцентирано и върху намерението на ръководството на ВиК-Благоевград за ремонт на чешмата, намираща се в непосредствена близост до вилните сгради. Чешмата ще бъде реновирана със средства на водното дружество.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини