Ожънаха 153 кг марихуана край Сандански, арестуваха двама мъже

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Поредна акция проведе полицията вчера за противодействие на производството и съхранението на наркотични вещества. Полицейски служители на РУ-Сандански са открили в местността Разсланковица край града нива със засадени около 85 канабисови растения.

Общото тегло на наркотичното растение е 153 килограма, намерен е и фотокапан до насажденията. В непосредствена близост полицейските служители са задържали двама мъже – единият на 49 години от Сандански, а другият е на 27 години от село Поленица.

След това са извършени претърсвания и изземвания на няколко адреса. В жилище в с. Поленица, обитавано от 27-годишния мъж, са намерени и иззети около 159 грама канабис и пистолет с пълнител с патрони, без необходимите документи за притежание и съхранение. Двете лица са задържани със заповед в ареста до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини