Кино под звездите в Банско показва най-добрите приключенски филми

Кино под звездите в Банско показва най-добрите приключенски филми

И тази година, по традиция от 23 до 25 юли, под звездното небе на град Банско и Пирин планинаще бъде прожектирана селекция от най-приключенските и екстремни филми през последната година.

Прожекциите стартират в 21:00 ч. на централния площад „Никола Вапцаров“ в Банско. 

Всички жители и гости на Банско ще получат филмов подарък под звездите и ще могат да се докоснат до най-доброто от световното екстремно и планинарско кино в 9 филма от Австрия, Канада, Испания, САЩ, Швейцария, Италия и Германия.

Програмата представя истински истории за смелост, приятелство и солидарност, снимани на едни от най-трудно достъпните и отдалечени места на нашата Планета – Тибет, Кашмир, Канадските планини, Доломитите, Гранд Каньон, Антарктида и тайгата в Сибир.

Лентите в програмата на „Лятна филмомания под звездите 2020″ представят още много уникални кадри, които ще могат да бъдат видени в три летни вечери.  При дъждовно време прожекциите ще се проведат в Голямата зала на Читалище „Никола Вапцаров“. 

Организатори на фестивала са Община Банско, Читалище „Никола Вапцаров“, Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм и с партньорството на хотел Кап Хаус.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини